Zomercup 2021

De zon schijnt en het ijs verdwijnt. Velen van ons hebben helaas weinig van het ijs kunnen genieten dit afgelopen seizoen, maar dat geeft des te meer motivatie om voor aankomend seizoen de beste voorbereidingen te treffen. Twijfel dus niet en stap lekker op de fiets!

Zoals elk jaar is er ook nu weer de NSSU Zomercup. Alle fietskilometers die jij maakt tussen 1 mei en 1 oktober worden geregistreerd (mits je je inschrijft om mee te doen). Het totaal aantal kilometers dat jouw vereniging fietst naar rato van het aantal leden, levert punten op. De vereniging die aan het einde van de zomer de meeste fietskilometers per lid heeft gemaakt krijgt een schitterende bokaal.

Stoot jij samen met je compagnon Isis van de troon??? Schrijf je dan nu in!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.